Forecost של הצמח סטרול

Forecost של הצמח סטרול


סטרול אסתר נוצר כאשר סטרול, חומצת שומן מליפאזות (esterification). סטרול אסטרים הוא תרכובת כימית הטרוגנית שניתן למצוא בכמות קטנה כמעט על כל סוג התא.


הודעה לעיתונות היה orginally מופץ על ידי SBWire


סטרול אסתר נוצר כאשר סטרול, חומצת שומן מליפאזות (esterification). סטרול אסטרים הוא תרכובת כימית הטרוגנית שניתן למצוא בכמות קטנה כמעט על כל סוג התא. סטרול הצמח נקרא פיטוסטרולים אשר הוא מונח קולקטיבית הצמחי בתחום ה סטרולים ואת stanols אשר נמצאים ברקמות השומן של צמחים. כאשר הצמח סטרול esterified עם חומצות שומן אז זה נקרא כמו צמח אסתר סטרול. חלקם של הכוח כי בטוח phytosterol הוא כ- 60 אחוז לפי משקל של אסתר וזנב של חומצת שומן כ-40% לפי משקל. מסחרית, פיטוסטרולים נאספים משמנים צמחיים, למשל שמן חמניות, שמן סויה, שמן אונס. פיטוסטרולים, phytostanols הוא esterified עם חומצות שומן משמנים צמחיים על ידי שתי דרכים שונות שהן טרנס-esterification באמצעות methylesters חומצה שומן ו- esterification ישירה באמצעות חומצות השומן החופשיות. לתהליך methylester, השלב הראשון הוא הכנה של חומצת שומן מתיל אסטרים, ואז מתבצעת בין esterification בין חומצת שומן מתיל האסטרים של פיטוסטרולים/phytostanols. חינם חומצות שומן מסלול תהליך, הכנה של חומצות שומן נעשה ונעשית ואז esterification של חומצות שומן ושל פיטוסטרולים/phytostanols. אסתר סטרול הצמח משמש בתעשיית המזון בשל יתרונות שונים, למשל זה עוזר להפחית את רמת הכולסטרול בדם. גם זה טוב לחולי סרטן מאז לימודי אומר כי יש לו פוטנציאל מגן מפני ההתפתחות של סרטן, לרבות סרטן השד, קיבה, ריאות. אסתר סטרול צמח מורכב נוגדי חמצון וזה טוב עבור העור ועובד כמו אנטי אייג'ינג לעור, ולכן הוא משמש גם מוצרי קוסמטיקה, טיפוח אישי בתעשייה.